Informatie


Beste,


Sinds jaar en dag was ik in mijn vrije tijd actief bezig met kermissen en evenementen.
Dit daar heel wat familieleden en kennissen actief zijn in dit milieu en ik sinds kindsaf al vaak bij hen vertoefde, meehielp waar mogelijk, en een grote interesse heb in al het eventgebeuren.

Na mijn schoolopleiding heb ik uiteindelijk de stap gezet om mijn eigen zaak uit te bouwen, kapster aan huis en kindergrime/gekke kapsels voor feestjes en evenementen.  Met deze laatste heb ik ook een trailer op maat waar ik reeds geruime tijd op meerder event en kermis aanwezig ben.

Wegens de medische problemen van mijn partner en bijgevolg de deelse overname en verdere stopzetting van diens firma 'HuurMijNu'  heb ik in 2017 de beslissing genomen om hem deels over te kopen en de  stap genomen om een tweede activiteit op te starten, ZK Snacks.  Een beslissing welke ik me nog niet beklaagd heb.

Samen met mijn medewerkers heb ik als doel de klanten optimaal van dienst te zijn en te laten genieten van hun event, hoe groot of klein ook.

Wij kunnen u bijstaand met een foodtruck met aanbod op maat, organisatie van recepties, verjaardagsfeestjes, maar ook met een grimestand, gekke kapsels of het organiseren van een leuke workshop.

Eveneens kan u bij ons terecht voor het huren van koelaanhangers, springkastelen, wc-wagen, tenten, reuzespelen en nog zoveel meer.

Met vriendelijke groetjes en tot snel,

Rebecca Van der Hoeven & team
0470/80 80 00